Glimt söker Marketing automation leadVi har inte som mål att bli störst, men vi växer och söker nu dig som vill arbeta på det familjära bolaget som präglas av en entreprenöriell anda. Du blir en del av ett gott gäng kollegor och kommer att arbeta med kunder som är en blandning av allt från Sveriges mest kända varumärken till snabbväxande Start- och Scale-ups.


Hos oss får du vara med på en bolagsresa samtidigt som du utvecklar din egen kompetens inom världens största molnbaserade CRM-plattform utifrån dina intressen. Att arbeta hos oss innebär stort eget ansvar i kombination med frihet och kreativitet att få bygga något tillsammans med oss.


Vad vi söker
För att du framgångsrikt skall kunna ta dig an rollen som Marketing automation lead och driva vår satsning inom området, ser vi att du har några års erfarenhet av tekniknära projekt kring Marketing automation, med erfarenhet av Salesforce Marketing Cloud och/eller Salesforce Account Engagement (Pardot).


I din roll kommer du att ansvara för att leda och driva införandeprojekt, i allt från projektledning och processkartläggningar till handfast teknisk konfiguration. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och nyfikenhet i kombination med erfarenhet av att driva och projektleda införandeprojekt inom Marketing automation.


Viktigast av allt är att du vill en del av oss på vår tillväxtresa. Ditt driv och din nyfikenhet kommer till syvende och sist skapa störst värde hos oss!

Comments are closed.