Uppstickaren Glimt utser tidigare Volvochefen Pia Tromber till ny VD


Den göteborgsbaserade CRM-byrån Glimt utser Pia Tromber till ny verkställande direktör. Pia Tromber har lång erfarenhet av centrala positioner inom ledarskap, strategi, kundupplevelse, varumärkesutveckling och CRM på bland annat Volvo Cars och Dentsply Sirona. Hon har under många av dessa år ansvarat för både affärsutveckling, implementation och utrullning av CRM-plattformen Salesforce, som är den applikationssvit som Glimts specialistkonsulter stöttar sina kunder med.

Glimt ser Pias bakgrund och erfarenhet som mycket attraktiv och relevant för att bidra till att genomdriva bolagets tillväxtstrategi och ytterligare stärka sin position på marknaden.

Michael Pettersson, grundare och tidigare VD säger: ”Att utnämna Pia till vd för Glimt känns tryggt, naturligt och samtidigt spännande när Glimt nu går in i ny fas. Jag har jobbat tillsammans med Pia under många år och jag vet vilken bra person, visionär och driven ledare hon är. Både jag och vår styrelse är mycket glada över att vi lyckats knyta till oss Pia och ser med tillförsikt fram emot hennes bidrag på Glimt.

För egen del kommer jag i och med detta kunna fokusera ännu på mer på att leverera värde till våra kunder samt på verksamhetsutveckling av Glimt. Åren som vd på Glimt från uppstart till idag har varit fantastiska för mig. När vi nu tar Glimt in i en ny fas är jag övertygad om att detta är det bästa för vårt älskade bolag.”

Pia Tromber kommenterar utnämningen: “Jag är klädsamt mallig och pirrigt exalterad över att ha fått det ärofyllda uppdraget att ta över vd-stafettpinnen efter Michael, som tillsammans med styrelsen, våra ägare, konsulter samt fantastiska kunder lyckats göra Glimt till vad det är idag på bara fyra år. Det faktum att detta därtill har gjorts till stor del under en pandemi bidrar ytterligare till wow-faktorn! När bolaget nu vill fokusera ytterligare på tillväxt, i kombination med att bli en ännu mer attraktiv arbetsplats, känns det fantastiskt ärofyllt och spännande att ha fått förtroendet att sitta vid rodret.”

Pia tillträder sin anställning den 4 september då hon ersätter Michael Pettersson som då lämnar vd-rollen och övergår till en verksamhetsutvecklande operativ roll i bolaget.

Kontakt:
Michael Pettersson, grundare: +46 72 322 85 85 (LinkedIn)
Pia Tromber, tillträdande VD: +46 72 888 81 21 (LinkedIn)Om Glimt
Vi på Glimt är specialister på CRM-verktyget Salesforce. Det innebär att vi kan hjälpa dig att förenkla, förbättra och personifiera dina kundrelationer. Och vi gör det på vårt sätt – enkelt, jordnära och alltid tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi är experter som skapar värde tillsammans med våra kunder – inte åt. Vi ser oss som det lokala alternativet. Att vara och verka nära våra kunder är ett viktigt värde för oss. Vi är ett bolag med experter som har erfarenhet från några av Skandinaviens största Salesforce-implementationer. Vill du veta mer om oss? Läs mer på http://www.glimt.se

Glimt, en del av V3
Vi tillhör en växande familj av specialister inom digitalisering, automation och transformation. Läs mer på http://www.vtre.se

Comments are closed.